Första advent

Tänk att det redan var första advent igår, tiden går så snabbt.. Måste verkligen börja köpa julklappar nu hehe. Har inte köpt något till min sambo eller mina föräldrar än, och börjar faktiskt få lite panik. Är det någon som har förslag på vad man kan köpa till någon som man redan har gett det mesta till eller som redan har allt? Uppskattas väldigt mycket isåfall hehe.

Har verkligen ingen aning om vad jag ska köpa till mamma och pappa, men har kanske en liten idé till sambon. Tänkte berätta om det i ett inlägg lite längre fram, måste säga till honom att han inte får läsa bloggen mer innan jul, så jag kan skriva öppet om vad jag ska ge honom. Ska nog säga det till mamma och pappa också!

Vi hörs snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *