Snart är det jul igen

Nu är det snart bara en månad kvar till jul, tänk vad tiden går fort ändå. Nu är det inte så långt kvar till julafton och om man inte har börjat köpa sina julklappar än kan det nog vara bra att börja nu. Därför tänkte jag dela med mig av lite julklappstips, som jag vet varit uppskattade genom åren:

Julklappstips pappa 2017:

Personlig whiskey

Om du är över 20 är det här en perfekt present till din pappa om han tycker om whiskey. Via den här hemsidan kan man skapa en egen etikett till whiskeyflaskan och skriva ett personligt meddelande. Jag gjorde det här till min pappa när han fyllde år sist, och det blev minst sagt uppskattat. Nu återanvänder han flaskan och fyller på den med ny whiskey. Det här tipset fungerar dessutom lika bra till vilken whiskeyälskare som helst!

 

Julklappstips mamma 2017:

Skäm bort din mamma med spa

Den absolut bästa presenten jag någonsin gett min mamma var en spaupplevelse. Jag passade dessutom på att boka in mig själv, så vi två fick en mysig spahelg tillsammans bara vi två. Perfekt att slå två flugor i en smäll. Om du inte vill ge bort en hel spaupplevelse kanske det finns någon behandling som du vet att hon tycker om? Till exempel massage, naglar etc.

 

Julklappstips syster 2017:

Märkesschampo

Vi tjejer vet hur det är att använda ett dåligt schampo från t.ex. Ica – det är fruktansvärt. Men det kan kännas tråkigt att lägga mycket pengar på att köpa dyra märkesschampon. Därför är det här den perfekta presenten. Du kan exempelvis köpa det här schampot från Maria Nila som är väldigt populärt och bra för håret.

 

Julklappstips bror 2017:

Prenumeration på musiktjänst, streamingtjänst, tvspel etc.

Den perfekta julklappen till brorsan är att ge bort en prenumeration på någon tjänst som du vet att han tycker om. Idag behöver du prenumeration för det mesta, t.ex. Netflix, Spotify eller om han har ett Playstation  4 och behöver betala för att kunna spela på internet med sina vänner.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *