Julklappstips till honom

Nu vet jag vad jag ska köpa till min sambo (han har lovat att inte läsa bloggen, så därför kan jag berätta för er).

Han har länge pratat om att han vill ha ett par ordentliga boots, men tycker att det är lite för dyrt och vill därför inte köpa sig ett par, även om han har råd. Därför tänkte jag att det är ju den bästa presenten! Han har pratat lite löst om ett par boots från GANT, så jag tänkte kolla om jag hittar några till honom.

Väljer mellan dessa i mocka och de nedan i läder. Tänkte köpa svarta, för han har redan bruna bootsliknande.

I mocka finns att köpa HÄR

Och HÄR finns de i läder.

Tycker egentligen att de i mocka är lite snyggare, men tror att läder är bättre för svenskt väder…… Så himla svårt, vilka tycker ni?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *