Marmor kakel

Är det något jag aldrig vill ska gå ur tiden och som jag ska tröttna på, så är det marmor. Jag älskar marmor i alla former och vill ha det överallt i hemmet. Just nu håller vi på att renovera det stora badrummet hemma och vi håller på att kolla på kakel just nu. Jag fick syn på det här marmorkaklet från Interkakel, som jag föll för direkt. Det bästa var att även min sambo gjorde det, så nu har vi bestämt oss. Det blir marmor kakel i badrummet!! Såhär ser kaklet ut på hemsidan men vi har även varit och kollat på kakel i deras butik i Göteborg och kaklet är ännu finare i verkligheten. Frågan är bara om vi ska köra på helkaklat med marmor eller om vi bara ska ha det på golvet eller på väggarna.

Det kommer bli så fint! Kan inte hjälpa det, men jag längtar tills kaklet är på plats!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *