Renoveringsprojekt

Jag tror inte att jag har hunnit berätta för ert hur jag bor? Jag vill hålla mitt liv ganska privat på bloggen och därför har jag inte berättat mitt efternamn, hur gammal jag är, vilken stad jag bor i osv. Får se om jag kanske gör det i framtiden men nu till en början vill jag helst hålla detaljer om mitt privatliv för mig själv. Det hoppas jag att ni respekterar.

Iallafall, det var inte det jag tänkte prata om. Jag skulle berätta lite om hur jag bor. Jag bor i ett renoveringsobjekt kan man säga. Jag bor tillsammans med min kille (som inte heller vill vara med på bloggen), och vi köpte den här bostaden för att vi har tänkte göra om den tillsammans. Vi båda älskar renovering, inredning och allt sånt. Men det tar mycket tid att renovera och det är så mycket mer att göra än vad man kan tänka sig. Men av den här anledningen kommer det nog att bli en hel del renoveringssnack här på bloggen. Hoppas att ni ska tycka om det också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *