Söndagsmys i höstkylan

Det märks att det är höst på riktigt nu. Ute är det mörkt, kallt, grått och blåsigt. Alltså inte speciellt lockande att gå ut, men jag tycker faktiskt om hösten – så länge jag får stanna inomhus. Och det är vad den här helgen har gått ut på, alltså att stanna inomhus.

I fredags hade jag en tjejkompis här. Vi drack lite vin, kollade idol och åt tacos – såklart! Det var en perfekt fredagskväll helt enkelt. Igår (lördag) var jag barnvakt åt min kompis son. Han är ju verkligen sötaste. Tänkte tagit med honom till lekparken, men det var alldeles för kallt så vi stannade inne och läste bok istället. Idag har jag inga direkta planer, tänker att jag ska förbereda lite matlådor inför veckan, tvätta, städa lite och ja såna där vardagsgrejer ni vet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *