Lördag

Hallå!

Vänta vänta vänta. Det är vad jag gör hela dagarna. Finns inte så mycket att skriva om då liksom :P

Ligger uppe hos sväronen nu och har ätit en semla :D Snöar så himla fint. Singlar ner lappvantar.

Har i alla fall boat klart tror jag. Sovplats och skötplats. Behövs det mer? Njä. Startkläder finns också. Och transportmedel så klart.

Packat bäbisens bb-väska (skötväskan) och vår neccessär. Svårt att packa sina kläder när man har typ 10 trosor som är sköna och gärna vill packa för åtminstone en vecka. Men men.. Bara att se till att tvätta. Har inget annat att göra så ;P

Biljakten fortsätter. Himla svårt. Får väl bli som mamma säger: åka till Stockholm när bäben är här och köpa en ^^ Fler bilar och bättre priser (mer konkurrens).

Äh. Bättre blev det inte.

4 kommentarer to “Lördag”

 • @Jennie Edström, Heh får skriva en lista på saker som ska handlas med o smsa till honom på en gång jag misstänker nåt ;)

  Druvsocker har jag skrivit upp ;) Har du missat listan längre ner? :) Massa göttans

  Svara på den här kommentaren

 • Vill du ha lite bra packtips av en rutinerad mamma:)?
  Glöm inte MJUKT toapapper, lypsyl, små frottelappar att badda pannan med samt torka kräks med. Tjocksockar är toppen att ja om man måste ligga med benen i vädret längre stunder. Ta inte med någon tröja med huva, du kommer bli galen på huvan eftersom du ligger ju mest hela tiden. Godis, halvliters drickor och typ Wasas färdiga hårdbröd med pålägg som håller i en evighet är toppen att packa i väskan. När man väl SKA in brukar det inte vara läge för att stanna och handla:)! Lycka till!

  Svara på den här kommentaren

  Angelica Reply:

  @Jennie Edström, Ah. Toapapper ja! Hur kunde jag glömma att du skrev det på fejjan?! Fast man tkr ju att de borde ha skönt papper på ett sånt ställe där folk är lite sargade down under..

  Jag har mjuka tofflor/sockar som jag älskar och de ska med!

  Hehe. Tror du det går så fort första gången? Känns som man kommer bli en sån som vankar hemma ett dygn först och då hinner nog Rolle handla lite snarra och tidningar och sånt (finns en risk att NÅN äter upp/läser ut allt om det bunkras ;D). Knäckebröden är så.. Äckliga men det är ett tips jag kan föra vidare till de som gillar dem ;)

  Svara på den här kommentaren

  Jennie Edström Reply:

  @Angelica, Hehe, nej inte fort kanske, men när du väl säger att du vill Åka in så kommer Rolle inte få stanna för nåt:). Gillar du riskakor ist? De är ju toppen annars, och lite dextrosol är åxå bra å ha:)

  Svara på den här kommentaren

Lämna en kommentar

CommentLuv badge


Ålder: -85a
Civilstatus: Roland :)
Boende:4a på 116 kvm utanför Sundsvall med Rolle, Martin och Rosie
Sysselsättning: Arbetssökande
Laster: nikotin, koffein, vin, ståbas, mat, barnskratt, bensinlukt, bakverk, nagellack o nail art, kortmakeri, färg & form, pälsdjur

Topp 10 kommentarsskrivare
 1. Ingen har kommenterat denna månad.
Dammigt
Bloggare


Busbra
Bloggportalen
238x60_binero


Statistik