Fredag

OS förstör min fina dygnsrytm! Somnade nog inte förrän 2 inatt (vrida och vända sig från 00.30). Så jag vaknade strax före 10. Usch!!

Det blir ett litet sista ryck med uppsatsen för den här veckan och sen tar jag helg. Det är inte så mycket kvar av litteraturen att gå igenom. Sen börjar jag med bakgrunden nästa vecka. Och kontaktar lärare för min fältstudie.

Imorn är det angeltävling på Sidsjön. Premiärtävlingen! Det bådar inte gott med väderprognosen – minus 19 och mulet. Hua! Hade det varit sol åtminstone!

Så ikväll lär vi vara hos Fredrik och Emma och planera lite. Eller, Fredrik och Rolle lär ju dona med donen (höhö), medan jag och Emma dricker vin. Hrm.

Funderar på om vi ska åka till stan en sväng även denna söndag.

Jag har kommit på lite saker jag ska köpa till pysselhörnan. Det är ett orosmoment när det är stökigt, för jag kan inte sätta mig och pyssla när det ser ut så som det gör nu. Och pyssla måste jag då och då för sinnets skull :P

Plus att vi ska köpa nytt duschdraperi. Har upptäckt att det vi har har möglat! Usch!! 15 spänn på IKEA. Haha! Och glas ska vi köpa. Stora glas som man kan dricka smoothies i ;)

Är även inne på att köpa en klösmatta till Rosie. Hon fyller ju 1 år på måndag! Såg den i ArkenZoos senaste reklamblad och tror den skulle passa henne bra :)

Jajja!

Lämna en kommentar

CommentLuv badge


Ålder: -85a
Civilstatus: Roland :)
Boende:4a på 116 kvm utanför Sundsvall med Rolle, Martin och Rosie
Sysselsättning: Arbetssökande
Laster: nikotin, koffein, vin, ståbas, mat, barnskratt, bensinlukt, bakverk, nagellack o nail art, kortmakeri, färg & form, pälsdjur

Topp 10 kommentarsskrivare
  1. Ingen har kommenterat denna månad.
Dammigt
Bloggare


Busbra
Bloggportalen
238x60_binero


Statistik